Oplevering van exclusief vastgoed.

alice-kang-Bc_uN5PeErA-unsplash.jpg

Wie kiest voor de bouw van een exclusieve woning of appartement kiest voor een realisatie op maat. Dit gaat doorgaans gepaard met een waardevolle architectuur en duurzame bouwoplossingen.

Bouwers in het luxe segment worden vaak geconfronteerd met vernieuwende technieken en hoogwaardige materialen. Deze technieken en materialen bewijzen pas hun meerwaarde als de verwerking en de plaatsing ervan deskundig gebeuren.

TECHNISCHRAADSMAN.BE investeert veel tijd in het opvolgen van de laatste bouwtrends en is dan ook trouw bezoeker van gespecialiseerde beurzen in het binnen- en het buitenland. Zo kan TECHNISCHRAADSMAN.BE een optimale dienstverlening garanderen tijdens de oplevering van uw droomproject.

Als technisch raadsman sta ik u bij voor, tijdens en na de oplevering van uw bouwproject. Vooraf worden de bouwovereenkomst, het lastenboek en de plannen grondig bestudeerd zodat alle details van het project duidelijk zijn. Op die manier kan u zich tijdens de oplevering vooral focussen op de schoonheid en het wooncomfort.

Tijdens de oplevering worden de afgeleverde werken zeer grondig geïnspecteerd en getoetst aan uw verwachtingen en aan de geldende bouwvoorschriften. Alle gebreken en onvolkomenheden worden uitvoerig besproken met de aannemer en de architect. 

Als uw technisch raadsman zorg ik ervoor dat het Proces Verbaal van Oplevering correct en volledig wordt ingevuld. Na de oplevering krijgt u nuttige informatie over de garantietermijnen alsook over de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer en de architect. Zo kan u met een gerust gevoel uw intrek nemen in uw droomwoning.

TECHNISCHRAADSMAN.BE heeft op basis van vele jaren ervaring de juiste kennis in huis om een meerwaarde te bieden als technische bijstand tijdens opleveringen. Zeker als er tekortkomingen aan de afgeleverde werken worden geconstateerd, is de input van een ervaren expert terzake sterk aanbevolen.